U današnje vrijeme kada je prostor često luksuz, pronalaženje optimalnih rješenja za pohranu postaje sve važnije. Ormari po mjeri su izvanredno rješenje koje ne samo da vam omogućuje uštedu prostora već i prilagodbu dizajna životnom prostoru. Bez obzira na to jeste li u potrazi za rješenjem za spavaću sobu, dnevni boravak, hodnik ili neki drugi prostor, ormari po mjeri nude fleksibilnost i prilagodbu koja će vaš dom učiniti funkcionalnijim i ljepšim.

Ušteda prostora kao glavna prednost

Jedna od glavnih prednosti ormara po mjeri je mogućnost izrade od poda do stropa. Ova funkcionalnost omogućuje vam maksimalno iskorištavanje vertikalnog prostora u vašem domu. Kada ormar doseže strop, eliminira se prostor koji inače ostaje neiskorišten i često privlači prašinu. Osim što čisti i uredni izgled doprinosi estetici vašeg doma, također oslobađa prostor za druge namjene.

Kod klasičnih ormara, često se suočavamo s ograničenim brojem polica i vješalica koje se ne mogu prilagoditi našim potrebama. Ormar rađen po mjeri omogućuje vam da odaberete koliko ćete imati prostora za vješanje, koliko polica, i gdje će se sve to nalaziti. Ova prilagodljivost omogućuje bolju organizaciju vaše odjeće, obuće i ostalih predmeta koje želite pohraniti.

Ormar_LOFT_Design_House_Zagreb_3-min

Namještaj po vašoj želji

Ormari po mjeri nude bogat izbor materijala i boja kako bi se savršeno uklopili u estetiku vašeg prostora. Bez obzira na to jeste li ljubitelj modernog minimalizma, rustičnog šarma ili klasičnog dizajna, možete pronaći materijale i boje koji će odgovarati vašem stilu. Ovaj nivo prilagodbe osigurava da će vaš ormar izgledati kao integralni dio vašeg doma, a ne samo funkcionalni komad namještaja.

Uz prilagodbu unutrašnjosti i estetiku, ormari po mjeri također omogućuju dodavanje različitih inovativnih opcija i dodataka. Na primjer, možete se odlučiti za ugradnju “lifta” koji spušta šipku za vješanje odjeće, čime se olakšava pristup i održavanje urednosti. Također, možete integrirati rasvjetu unutar ormara kako biste poboljšali vidljivost i olakšali pronalaženje odjeće. Uz sve navedeno mogu se ugraditi i ladičari, stalci za cipele, šipke za vješanje hlača te još mnogo toga.

Ormar_LOFT_Design_House_Zagreb_4-min

Iako se često povezuju s spavaćim sobama, ormari po mjeri su izvrsno rješenje za mnoge druge prostore u vašem domu. Na primjer, model poput Nidus ormara može se prilagoditi izgledom svojim nišama i dati poseban izgled dnevnoj sobi. Osim toga, od različitih materijala koji se koriste za izradu ormara, možete stvoriti komode za dnevni boravak ili spavaću sobu, tako da se stilski uklapaju u ostatak prostora.

Ormari po mjeri idealan su izbor za specifične prostore

Kao što smo već prethodno naveli, najveća prednost ako radite ormar po mjeri je prilagodljivost. Ormar možete postaviti bilo gdje u svom domu, bilo da je to spavaća soba, dnevna soba, hodnik ili neka druga prostorija. Ova prilagodba omogućuje vam maksimalno iskorištavanje prostora bez obzira na njegove dimenzije i oblik.

Standardni ormari često dolaze u određenim veličinama i oblicima, što može biti problem ako imate specifična udubljenja, niski strop, tavanski prostor ili druge arhitektonske specifičnosti. Ormari po mjeri omogućuju vam potpunu prilagodbu dimenzija i oblika, rješavajući tako ovakve probleme bez kompromisa.

Ormar_LOFT_Design_House_Zagreb_5-min

Ukoliko razmišljate o promjeni ormara, opremate novi prostor ili tražite idealno rješenje za kuću ili apartman za odmor te ste u potražnji visokokvalitetnih ormari po mjeri, stručnu pomoć i sve što vam je potrebno za uređenje vašeg doma ili ureda pronaći ćete u LOFT Design House u Family Mallu, na adresi Velimira Škorpika 11 (Zagreb). Uz široki izbor opcija i profesionalnu uslugu koja će vam pomoći ostvariti vašu viziju idealnog ormara po mjeri, vaš dom će dobiti moderni i funkcionalni dodatak koji će ga pretvoriti u udobno i estetski privlačno mjesto za život.