Uvjeti korištenja

 

Pažljivo pročitajte ove Uvjete korištenja prije korištenja naše internetske stranice.

Opće odredbe

Nastavljanjem posjete našoj internetskoj stranici, slažete se sa sadržajem i prihvaćate u potpunosti ove Uvjete korištenja. Mi zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, a Vi se slažete da ste obvezni poštovati te izmjene i promjene. Osim, ukoliko se eksplicitno ne navede drugačije, bilo koje nove karakteristike i funkcionalnost (uključujući, bez ograničenja, proizvode, fotografije, video i tekstualni materijal) koji unaprjeđuju i poboljšavaju kvalitetu naše platforme, takođe će predstavljati predmet ovih Uvjeta korištenja.

Možemo prekinuti ili suspendirati Vaše korištenje naše internetske stranice. Zadržavamo pravo da, u bilo kojem trenutku, odnosno s vremena na vrijeme, izmijenimo ili prekinemo, privremeno ili trajno, našu internetsku stranicu (ili bilo koji njezin dio) sa ili bez najave. Vi se slažete da LOFT DESIGN HOUSE (loft.hr), odnosno bilo koja pravna osoba s njim u vlasničkoj vezi, neće biti odgovorni Vama ili nekoj drugoj strani za takve izmjene, obustave ili prekide na našoj stranici. Osim toga, zadržavamo pravo prekida Vašeg pristupa našoj internetskoj stranici iz bilo kojeg razloga, kao i da poduzmemo sve druge aktivnosti za koje, po vlastitom nahođenju, smatramo da su u interesu nas i naših posjetitelja i klijenata.

Sadržaj

Vama je zabranjeno postavljanje ili prenošenje na internetsku stranicu ili sa stranice bilo kakav materijal i sadržaj koji ima nezakonit, prijeteći, klevetnički, opsceni, pornografski ili drugi karakter koji je protupravne prirode.

Vaša prava, ukoliko smatrate da su Vaša autorska prava povrijeđena:

Ako ste vlasnik autorskih prava ili agent vlasnika autorskih prava i smatrate da neki od naših sadržaja narušavaju Vaša autorska prava, molimo Vas da nas kontaktirate koristeći elektroničku formu koja je dostupna na našoj stranici “KONTAKT”.

Korištenje sadržaja

Vaše korištenje našeg sadržaja je ograničeno:

(a) Ukoliko nije izričito dozvoljeno, ne možete kopirati, reproducirati, distribuirati, objavljivati, ulaziti u bazu podataka, prikazivati, izvoditi, mijenjati, stvarati izvedena djela iz našeg originalnog sadržaja, prenositi ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji dio naše internetske stranice ili sadržaja na njemu, osim ako Vam je to dozvoljeno, kao i u slučaju ispisa jedne kopije sporadičnih članaka od Vašeg osobnog interesa i isključivo za Vašu osobnu uporabu, bez otkrivanja i prosljeđivanja tog sadržaja trećim osobama. Bez ograničavanja prethodno navedenog, ne smijete distribuirati bilo koji dio ove stranice ili bilo koji sadržaj na ovoj internetskoj stranici preko bilo koje mreže, uključujući, bez ograničenja, lokalnu mrežu ili prodati ili ponuditi taj sadržaj na prodaju. Pored toga, ovi se podaci ne mogu koristiti za izgradnju bilo kakve baze podataka.

(b) Kao što i mi, s vremena na vrijeme, eventualno koristimo sadržaj iz drugih izvora kako bismo podržali objave i artikle iz tih izvora, mi poštujemo pravo drugih na „poštenu uporabu“ („fair use“) sadržaja koje se nalazi na našoj stranici. Vi možete, s vremena na vrijeme, koristiti sadržaj na ovoj stranici predviđen u tu svrhu, uz poštivanje principa „poštene uporabe“. Shodno tome, pod tim uvjetima, možete postaviti poveznicu ili kopirati članke objavljene na našoj internetskoj stranici ISKLJUČIVO uz odgovarajuće navođenje izvora članka (URL članka koji je objavljen na platformi).

(c) Mi izrazito vodimo računa o integritetu naše internetske stranice, kad je riječ o postavljanju sadržaja od strane trećih osoba, a koji se sastoji u reklamiranju ili drugim sadržajima koje mi nismo odobrili da budu postavljeni uz sadržaj na našoj stranici. Ni Vi, niti treće osobe, nemate pravo koristiti sadržaje na našoj stranici koji, na bilo koji način, ugrožava, ometa ili na bilo koji drugi način krši naša prava, uključujući i ne ograničavajući se na autorska prava.

Vaše korištenje naše platforme predmet je određenih ograničenja:

Naša internetska stranica dostupna je za korištenje u stanju u kojem se nalazi („as is“). Mi ne jamčimo da na našoj stranici neće biti smetnji i grešaka. Na njoj se mogu pojaviti kašnjenja, propusti, prekidi i nepreciznosti u proizvodima, kategorijama, u vijestima, informacijama ili u drugom sadržaju na stranici. Takođe, mi ne jamčimo, na bilo koji način, eksplicitno niti implicitno, uključujući, ali ne ograničavajući se, za informacije, proizvode i usluge koji su dostupni, reklamirani ili prodavani putem naše stranice. Mi ne dajemo bilo kakve prikaze i predstavljanja, odnosno ne odgovaramo za preciznost, potpunost, blagovremenost niti pouzdanost bilo kojeg savjeta, mišljenja, tvrdnje ili nekog drugog sadržaja ili baze podataka prikazanog, postavljenog ili dijeljenog putem naše stranice ili dostupnog putem poveznica na našoj stranici.

Mi zadržavamo pravo da popravimo bilo koju grešku ili propust na našoj stranici. Iako namjeravamo redovito poduzimati razumne mjere da bismo spriječili viruse, „crve“, „Trojanske konje“ i druge destruktivne programe na našoj stranici, ne jamčimo da naša stranica ili sadržaji koji mogu biti preuzeti sa naše internetske stranice ne sadrže takve programe. Takođe, mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu prouzrokovanu takvim programima. Ako se oslanjate na našu internetsku stranicu i bilo koji sadržaj na njemu, to činite isključivo na vlastitu odgovornost i rizik. Naša internetska stranica može sadržavati različite kombinacije teksta, fotografija, audio-vizualnog materijala, mišljenja, tvrdnji, činjenica, članaka, tržišnih podataka ili drugih informacija koje smo stvorili mi ili druge osobe. Ovisno o broju izvora s kojih sadržaj na našoj platformi bude postavljen, kao i od mogućnosti za probleme s brzinom interneta, spajanjem i sličnim poteškoćama, moguće je da se pojave prekidi, propusti ili nepreciznosti u takvom sadržaju. U vezi s tim, takav sadržaj, uključujući i tržišne podatke i informacije, jedino je za Vašu osobnu uporabu i na njega se ne treba oslanjati u bilo koju drugu svrhu.

Drugi (tuđi) sadržaj
Nismo odgovorni za stranice s poveznicama: Mi nismo odgovorni za sadržaj i usluge na drugim internetskim stranicama i servisima koji mogu biti povezani pveznicama s našom stranicom. Budući da mi nemamo nikakvu kontrolu nad tim sadržajem i uslugama, Vi prihvaćate i slažete se da mi nismo odgovorni za dostupnost takvih eksternih servisa, kao i da mi ne odobravamo i da nismo odgovorni za njihov sadržaj, preciznost, kvalitetu, odnosno za promociju, proizvode i druge materijale dostupne na tim servisima. Vi i ubuduće prihvaćate i slažete se da mi nismo odgovorni na bilo koji način, direktno i indirektno, za bilo koju štetu ili gubitak prouzrokovan ili povezan s korištenjem ili uzdanjem u bilo koji sadržaj, proizvod ili uslugu dostupnu na tim servisima.

Zaštita osobnih podataka korisnika

Registracijom na internetskoj stranici i narudžbom proizvoda, dajete suglasnost za to da ovlaštene osobe Vašim osobnim podacima slobodno pristupaju i iste obrađuju u gore navedenu svrhu obrade.

Potrebno je znati da je tajnost Vaših podataka zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije s 256-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Rok za brisanje osobnih podataka iznosi 10 godina počevši od davanja suglasnosti za obradu osobnih podataka, a isti će se automatski brisati po isteku ovog roka, osim u slučaju kada je osoba tražila njihovo brisanje prije isteka ovog roka.

Nastavljajući s korištenjem naše platforme, prihvaćate obveze striktnog poštivanja ovih Uvjeta korištenja.

Ovi uvjeti korištenja stupaju na snagu 22.ožujka 2021. godine.

This site is registered on wpml.org as a development site.