HORECA – ugostiteljski namještaj

Horeca namještaja za ugostiteljstvo nudi širok spektar modela, prilagođenih različitim potrebama i estetskim preferencijama. Od elegantnih stolica i stolova do separea, Horeca ima sve što vam treba za stvaranje atraktivnog i funkcionalnog prostora.

BOMONTI katalog

Otkrijte eleganciju i udobnost s našom kolekcijom Bomonti namještaja. Od sofisticiranih do funkcionalnih komada namještaja, Bomonti nudi vrhunsku kvalitetu i besprijekoran dizajn koji će obogatiti svaki prostor vašeg doma.

SPHERA – ormari po mjeri

U današnje vrijeme kada je prostor često luksuz, pronalaženje optimalnih rješenja za pohranu postaje sve važnije. Ormari po mjeri su izvanredno rješenje koje ne samo da vam omogućuje uštedu prostora već i prilagodbu dizajna životnom prostoru. Bez obzira na to jeste li u potrazi za rješenjem za spavaću sobu, dnevni boravak, hodnik ili neki drugi prostor, ormari po mjeri nude fleksibilnost i prilagodbu koja će vaš dom učiniti funkcionalnijim i ljepšim.
Standardni ormari često dolaze u određenim veličinama i oblicima, što može biti problem ako imate specifična udubljenja, niski strop, tavanski prostor ili druge arhitektonske specifičnosti. Ormari po mjeri omogućuju vam potpunu prilagodbu dimenzija i oblika, rješavajući tako ovakve probleme bez kompromisa.

Pogledajte katalog Sphera ormara po mjeri i odaberite ormar koji će u potpunosti transformirati vaš prostor.

This site is registered on wpml.org as a development site.